REGISTRE CIUTADÀ

Què és?

És una base de dades on es poden inscriure totes les persones majors de 16 anys actives i interessades a participar en qualsevol àmbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre Ciutadà rebran informació de les iniciatives de participació que s’impulsin des de l’ajuntament: processos de participació, fòrums ciutadans, consells consultius, consultes, etc.

Només se t’enviarà la informació dels àmbits que hagis assenyalat, a l’adreça electrònica facilitada. Si vols rebre totes les novetats del Portal de Govern Obert (transparència i participació), inscriu-te al butlletí si no ho has fet en el moment de registrar-te. Pots fer-ho editant el teu perfil d’usuari

Com apuntar-s’hi, canviar les dades de contacte o donar-se de baixa?

Per inscriure-s’hi cal omplir el formulari online del Registre Ciutadà o bé descarregar-lo i portar-lo a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament.

Per modificar o donar de baixa les dades d’aquest Registre, només hauràs d’enviar un correu electrònic a participacio@premiademar.cat o omplir el formulari de contacte.

Cada quatre anys l’ajuntament farà una actualització de les dades per regularitzar la informació del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta petició.