conclusions

Data d'inici: 20/04/2018

Data final: 20/05/2018

Etiquetes
 • Participació Ciutadana
 • Mobilitat i transports

Pacificació del sector Est-Can Farrerons

Amb motiu de l’obertura de la rotonda de la zona del port, es proposa que el carrer Santiago Rusiñol passi a ser d’un sol sentit.

Els cotxes circularien direcció mar excepte al tram entre el carrer Martí Casas i l’N-II, que seria sentit muntanya.

D’aquesta manera els cotxes que vinguessin des de la zona de Mataró entrarien a la vila per la ctra. De Vilassar de Dalt o pel carrer Ramon Penyafort (en el cas que anessin a la zona de Can Pou-Camp de Mar).

 

Feu les vostres aportacions o suggeriments sobre aquesta proposta. El termini finalitza el 20 de maig. 

Podeu consultar la informació detallada i el plànol explicatiu a l'apartat de presentació i al següent enllaç 

 

conclusions

Data d'inici: 20/04/2018

Data final: 20/05/2018

Etiquetes
 • Participació Ciutadana
 • Mobilitat i transports

Pacificació del sector Est-Can Farrerons

 • GO Premià nobody profile image
 • [[ c.title ]]

  [[ c.created_at | date:'dd/MM/yyyy HH:mm' ]]h · [[ c.author.username ]]
  • [[ a.title ]]

   [[ a.created_at | date:'dd/MM/yyyy HH:mm' ]]h · [[ a.author.username ]]

   [[ a.comment ]]

  • GO Premià nobody profile image

conclusions

Data d'inici: 20/04/2018

Data final: 20/05/2018

Etiquetes
 • Participació Ciutadana
 • Mobilitat i transports

Pacificació del sector Est-Can Farrerons

El període perquè la ciutadania pugui fer aportacions ja ha finalitzat. 

Podeu trobar la informació sobre la proposta AQUÍ i totes les aportacions AQUÍ

Dilluns dia 4 de juny es farà una sessió oberta a tota la ciutadania per poder debatre i valorar els diversos comentaris rebuts sobre la proposta per pacificar el trànsit del sector Est-Can Farrerons. La trobada es farà a les 19.30 h al Centre Esportiu Municipal Premià, carrer Francesc Mas i Abril 16. Nota de premsa publicada el dia 5 de juny de 2018:

L'Ajuntament consensua amb els veïns la pacificació del trànsit al sector Est-Can Ferrerons

Representants de l'Ajuntament, encapçalats per l'alcalde Miquel Àngel Méndez i el 1r Tinent d'Alcalde, Antoni Subirà, es van reunir ahir amb veïns del sector Est-Can Ferrerons per tractar sobre les propostes de modificació viària que s'havien posat a consulta pública dies enrere.

L'objectiu de la trobada era poder debatre amb els veïns els diferents punts de vista sobre la proposta inicial de l'Ajuntament i arribar al màxim consens . En aquest sentit, es va acordar que no es tallarà el tram del carrer de Ramon de Penyafort entre els carrers dels Batlles i dels Capitans de Mar, tal com s'havia proposat. La circulació d'aquest carrer es manté com estava, en direcció muntanya, però s'afegiran senyals d'stop a les cruïlles. D'altra banda, el carrer de Santiago Rusiñol, que l'Ajuntament proposava deixar únicament en sentit mar, es mantindrà finalment de doble sentit, i incorporarà un bici-carril. Finalment, es canviarà de sentit el tram del carrer dels Batlles comprès entre els carrers de Santiago Rusiñol i Llevant (carretera de Vilassar de Dalt), que serà en direcció oest i es posaran bandes reductores de velocitat al carrer Doctor Martí Casas.

Cal recordar que l'Ajuntament havia suggerit un seguit de canvis circulatoris al sector Est-Can Ferrerons basant-se en les conclusions del Pla de Mobilitat, confeccionat en el seu moment amb la participació de la ciutadania. Per a la proposta d'aquests possibles canvis també es va voler tenir en compte l'opinió dels veïns i fins al 20 de maig van poder fer aportacions i suggeriments al portal de Govern Obert. Ahir es va celebrar al CEM-Premià la trobada per tal que veïns i Ajuntament poguessin prendre de manera conjunta les decisions definitives.