presentació

Data d'inici: 29/05/2017

Etiquetes
  • Participació Ciutadana

Pressupost Participatiu 2018

 

Estem valorant les propostes ciutadanes

Durant el mes de setembre els tècnics de les diferents àrees de l'Ajuntament estan estudiant les 113 propostes ciutadanes que es van presentar durant el mes de maig i juny. Es poden trobar les estadístiques a la pàgina Resultats fase propostes.

Un cop valorades les propostes, es distribuiran entre:

  • Propostes valorades econòmicament i que conformaran el llistat de votació
  • Propostes no incorporades perquè estan previstes d'executar durant l'any 2018 o bé perquè no compleixen algun dels criteris d'acceptació.

Aquesta valoració serà revisada també pel grup de veïns i entitats que formen part del Grup Motor.

 

El període de votació de les propostes està previst del 16 al 31 d'octubre.

 


 

Aquest any torna el Pressupost Participatiu!

L’Ajuntament de Premià de Mar reserva 200.000 € del pressupost municipal de l’any vinent perquè la ciutadania decideixi a quins projectes els vol destinar. 

 

Amb el Pressupost Participatiu, els veïns i veïnes proposen i decideixen a què es destina aquesta part dels recursos municipals. Podreu proposar els projectes, inversions i accions que considereu que millorarien el poble en qualsevol àmbit:

Un cop acabi el termini i l’Ajuntament tingui totes les idees, es valoraran tècnicament, si són viables, i quan poden costar, perquè voteu quines són les millors.

Aquest, es compromet a integrar en el pressupost municipal les propostes més votades per tal que es puguin realitzar durant el 2018.

Comparteix les teves idees a l'apartat DEBAT

Si vols conèixer què va passar al Pressupost Participatiu de l'any passat, pots fer-ho aquí.

Tens dubtes? Vols més informació?

Tota la informació del procés l’anirem publicant en aquest web perquè puguis assabentar-te de tot. Sempre pots veure com està previst el funcionament del procés, consultar l’apartat de preguntes freqüents o escriure un correu a participacio@premiademar.cat.

Es poden enviar propostes fins el dia 25 de juny. Assegura't que sigui clara i concreta per poder-la valorar econòmicament i que resulti guanyadora. Clica per tenir més informació sobre:

presentació

Data d'inici: 29/05/2017

Etiquetes
  • Participació Ciutadana

Pressupost Participatiu 2018

presentació

Data d'inici: 29/05/2017

Etiquetes
  • Participació Ciutadana

Pressupost Participatiu 2018