Com participar

El procés pas a pas: Com i quan participar?

 

Pas 1: Sessió informativa

Vols que t’expliquem el pressupost participatiu? A la reunió del 2 de juny explicarem amb més detall què és el pressupost municipal i el procés per implicar-te en el Pressupost Participatiu. Resoldrem els dubtes que ens feu arribar.

 

 

Pas 2: Registra’t i proposa!

De l’1 al 30 de juny pots fer-nos arribar les teves idees, accions, projectes... només cal que et registris al web  o et descarreguis aquest formulari i el portis als següents equipaments municipals. Qualsevol ciutadà que visqui o treballi a Premià de Mar.

 

 

Pas 3: Valorem!

Per tal que la teva proposta pugui passar a la següent fase i ser votada, només has de tenir en compte alguns criteris de viabilitat competencial, econòmica i tècnica que utilitzarà l’Ajuntament per valorar les propostes que es porten a votació.

 

 

Pas 4: Vota les propostes finalistes!

De l’1 al 16 d’octubre podràs votar un màxim de 5 propostes i escollir a quins projectes dónes el teu suport perquè consideres que són els millors pel poble. Hauràs de tenir 16 anys i estar empadronat a Premià de Mar.


 

Pas 5: Publicació dels resultats

Les propostes amb més vots fins als 200.000 € s’incorporaran al Pressupost Municipal de 2017 perquè es puguin dur a terme un cop l’aprovi el Ple Municipal.

 

 

 

 Grup motor

L’Ajuntament amb un grup de veïns i veïnes han dissenyat aquest procés i seguirem treballant plegats en les diferents fases. Si vols implicar-te més i ajudar què aquest procés sigui cada dia més de tothom, envia un missatge a participacio@premiademar.cat posant-hi a l’assumpte “grup motor”.